Primo Reklám - Kecskemét, Fecske utca 13.
Tel.: 30/680-0799 • e-mail: primo@primoreklam.hu
 


   

Ablakfóliázás

Épület hővédő fóliázás
Épület biztonsági fóliázás
Autófóliázás
Autófóliázási árak

Épület hővédő fóliázás

SkyFol ThermoProtect sorozat

A ThermoProtect épületfóliák feljavítják ablakait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentsék a vakító ragyogást, védjenek a belátástól és akadályozzák az üveg szilánkosra törését.
Ezen előnyök eredményeként egy energiaköltség-hatékony, biztonságos és kényelmesebb megoldáshoz juthat.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

A ThermoProtect épületfóliák karcálló bevonattal védett, "sputtered" vagy fémezett fóliából, ragasztóból és a ragasztóréteget védő bevonatból állnak. A ThermoProtect üvegfólia szerkezete UV-védelem céljából több rétegben UV-inhibítorokat tartalmaz.  A ThermoProtect üvegfólia adott tulajdonságának erősítése érdekében különböző rétegek még hozzá is adhatók. Az összes réteg, a rögzítő és lamináló ragasztók a bármilyen mértékű torzítás elkerülése érdekében optikailag teljesen víztiszták.

ThermoProtect fémezési folyamatok
1. A gőzölés általában alumínummal történik
2. a „sputteringgel” fémek és ötvözetek széles választéka használható, így kölcsönözve különböző természetes színeket és különböző tulajdonságokat a ThermoProtect üvegfóliáknak.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

Kültéri üvegfóliák
A nagy teljesítményű üvegrendszerek esetében a ThermoProtect beltéri ablakfólia csak korlátozott mértékű hővédő hatást fog eredményezni.  Ilyen esetekben a ThermoProtect kültéri alkalmazás javasolt. A kültéri üvegfóliák a napsugárzást még azelőtt kiszűrik, hogy az az üvegfelületet elérné, így téve ezt az iparág egyik leghatékonyabb megoldásává.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

Hővédelem
A ThermoProtect ablakfólia a tökéletes megoldás felmelegedés ellen: kiegyensúlyozza a hőpontokat, így az egész épületben egyenletes hőmérsékletet tesz lehetővé. Amennyiben tartózkodási helyét kényelmesebbé szeretné tenni, vagy csak sok pénzt szeretne megtakarítani, válassza a SkyFol ThermoProtect ablakfóliát! Ne feledje, nyáron a légkondícionáló elektromos árammal működik, ami igen drága erőforrás. Az üvegfóliába történő befektetés rövidesen nyereségessé válik.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

Ragyogásvédelem
Ragyogás a neve annak a hatásnak, minek keletkezésekor egy agresszív fénysugár miatt nem látható a képernyő például, vagy csak egy pillanatra megvakolunk.  A ThermoProtect ablakfóliák az üveg által áteresztett látható fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújtanak.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

UV-védelem
Több tényező, mint pl. a naphő, látható fény, páratartalom, stb. között az UV-sugárzás a szövetek fakulásának fő oka. Amennyiben szeretné egészségét megóvni, és szeretné ingóságait a fakulástól megvédeni, a SkyFol üvegfóliák jelentik a megoldást.

SkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfóliaSkyFol ThermoProtect ablakfólia

Szilánkosodás elleni védelem
A SkyFol ablakfóliák egyben tartják az üvegtáblát, és megvédenek az üveg szilánkokra törésétől. 

Megjelenés és belátásvédelem
A különböző típusú fémezett és "sputtered" napvédő ThermoProtect üvegfóliákkal ingatlanjának megjelenése feljavítható és megszépíthető.

ThermoProtect Silverall

Alumínium-fémezett üvegfólia magas hővédelemmel és erős tükrözéssel

Modern, ezüstös megjelenés, Erős hővédelem,
Tartós alumínium-réteg, Erősen tükröző

A ThermoProtect Silverall egy alumíniummal fémezett üvegfólia kivételesen erős infravisszaveréssel, min. 99%-os UV-szűréssel és dupla karcálló bevonattal.  Nagy mértékű ragyogáscsökkentést biztosít, és bármely kereskedelmi vagy lakóépület megjelenését esztétikusabbá teszi. 10 év gyári garancia az üvegen történő alkalmazáskor fellépő buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

Technikai adatok SI 15 SI 35 SI 50 SIB 15 SIBL 15 SIGN 15 SIGLD 15
Szerkezet

Al-fémezett

Szín Ezüst Ezüst-
bronz
Ezüst-
kék
Ezüst-
zöld
Ezüst-
arany
Vastagság 50 mic. 38 mic.
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
17% 33% 51% 9% 15%
UV-szűrés min. 95%
IR visszatartás 80% 70% 57% 86% 88% 87%
Garancia 10 év 5 év

ThermoProtect Exterior / kültéri fólia

A sorozat különlegessége a speciális anyagszerkezet, ill. a "sputtering" eljárással felvitt aluminimum fémezése. A leghatékonyabb energiacsökkentő fólia, különösen lágyfémbevonatú és többrétegű ablakok esetén javasolt.

Kültéri alkalmazhatóság, Erős hővisszaverés,
Tartós alumínium-réteg, Tükrös megjelenés


A kültéri fóliákat leginkább „a fejlett üvegrendszerek” esetében, illetve az épület belsejéből nehezen vagy egyáltalán nem megközelíthető ablak esetében alkalmazzák.
A ThermoProtect Silverall Exterior üvegfólia egy erősen tükrös megoldás kültéri alkalmazásra a lehető legjobb hővédelem, kiváló UV-szűrés és nagy mértékű ragyogáscsökkentés biztosításával.
Speciális tripla kültéri karcálló bevonattal és dörzsöléssel szemben extra ellenállósággal rendelkezik.
3 év gyári garancia jár az üvegen történő alkalmazáskor fellépő buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

Technikai adatok EX LL 20 EX LL 35
Szerkezet

Al-sputtered

Szín Ezüst
Vastagság 75 mic.
Karcálló réteg Spec. kültéri
Látható
fényáteresztés
14% 34%
UV-szűrés min. 99%
Napenergia visszatartás 80% 64%
Garancia 3-5 év

ThermoProtect SB

Rézötvözettel készült üvegfólia valódi bronz megjelenéssel, erős hővédelemmel.

Réz-sputtered,  Bronzos megjelenés, Erősen hővédő

Réz felhasználásának segítségével a ThermoProtect SB üvegfólia különleges hővédelmi tulajdonságokat ötvöz reflektív bronz megjelenéssel. Erős UV-szűrés és 10 éves garancia az SB ablakfóliákhoz buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás és ragasztóhiba ellen.

Technikai adatok SB 20 SB 35
Szerkezet

Réz-sputtered

Szín Bronz
Vastagság 38 mic.
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
18% 37%
UV-szűrés min. 99% min. 95%
IR visszatartás 90% 77%
Garancia 10 év

 

Autófóliázás

SkyFol Shark sorozat

A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Hővédelem
A fémezett és „sputtered” autófóliák megvédenek a sugárzó hőtől és a belső tér felmelegedésétől, javítja a légkondicionáló teljesítményét.

UV-védelem
Az összes SkyFol üvegfólia jó UV-visszaverő-képességgel rendelkezik, megvéd az ártalmas UV-A és UV-B sugárzástól. Az UV megszűrésével a belső tér fakulásának fő okát is kiküszöbölik.

Szilánkos törés elleni védelem
- az üveg szilánkokra történő törésének lehetősége lecsökken
- a vastagabb biztonsági és betörésvédelmi üvegfóliák az üveget szélsőséges körülmények között is egyben kell tartaniuk
- akár a tolvajokat is meg kell akadályozniuk abban, hogy betörjék a jármű ablakát

Az ablakfólia alapanyaga
Optikailag ultra-víztiszta alappoliészter, a ragasztó mindennemű torzítástól mentes, standard nyomásérzékeny ragasztóval készülnek, amit védőbevonat fed.  A karcálló bevonatréteg egy speciális dupla bevonat az ablakmozgás okozta karcolások megelőzése céljából. 

Az autófólia fémezése
1. alumínium használata, amit egy hengerben a felületre gőzölnek. Ezt színezett réteggel laminálják a látható fény tükröződésének elkerülése céljából, aminek jelenlétét a hatóságok is korlátozzák.
2. „sputtering”, azaz katódporlasztásos kezelés kis reflektivitású NiCr-ötvözetekkel. Ennek az eljárásnak az eredménye a gyengén tükröző, erősen hővisszaverő és tartós üvegfólia. Az eljárás során elektromos töltésű gázrészecskékkel bombázzák a fémet, minek hatására molekulák szabadulnak fel. Ezek a molekulák lerakódnak a fóliára, és egymásra rétegeződve igen vékony, erős és optikailag precíz bevonatot képeznek.


Az autófóliákra vonatkozó szabályozások
Magyarországon az EGB 43. előírásának és a 2005/84-es kormányrendelet értelmében autófólia a következő korlátozásokkal helyezhető el a gépjárművek üvegfelületein:
• Hátsó szélvédő és két hátsó oldalsó üveg: tetszőleges sötétségű, ám AF-engedéllyel (figyelem 2008–tól nem H-engedélyt ad ki a hatóság) rendelkező autófólia telepíthető.
• Első oldalsó ablakok: min. 70% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 70%-os kritériumnak.
• Első szélvédő: min. 75% látható fényáteresztéssel és AF engedéllyel rendelkező autófólia telepíthető. A műszaki vizsga alkalmával az üveggel együtt kell megfelelnie a 75%-os kritériumnak. A szélvédőre a napellenző vonaláig fényvédő csík tetszőleges sötétségben telepíthető.


Shark HP

klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel, speciálisan mélyszínezett poliészter az extra színtartósságért

Hővédelem  Optikai tuning Belátásvédelem  Színtartó

A klasszikus hővédő ablakfólia-megoldást Shark HP sorozatunk képviseli. A fémezett rétegeket a hatékony infravisszaverés és a tartós, eredeti megjelenés érdekében mélyen színezett filmekkel kombináljuk. Semleges fekete színe miatt ez a legáltalánosabb autófólia-választás az autótulajdonosok számára az ablakok feljavítására. Nagyszerű optikai tuning, hővédelem, kis mértékű tükrözés, min. 99%-os UV-szűrés, dupla karcálló réteg, 7 év gyári garancia buborékosodás, törés, leválás, delaminálódás, fémkiválás, ragasztóhiba ellen, a széles körű alkalmazást lehetővé tévő szín-mindezek miatt erre az autófólia-sorozatra esik leggyakrabban a telepítők választása.

Technikai adatok HP 03 HP 05 HP 15 HP 20 HP 35 HP 50
Szerkezet Fémezett-színezett
Szín Fekete
Vastagság 38 mikron
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
3% 7% 17% 27% 33% 51%
UV-szűrés min. 99%
IR visszatartás 54% 44%
Garancia 7 év
Autófóliázási árak autótípusokra bontva

 

Shark IR


víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelem
Teljességgel láthatatlan hővédelem
Nem reflektív  Színezék-, fémmentes

Kiváló hővédelmet nyújt anélkül, hogy az üveget sötétítené vagy kellemetlenül tükrözne. Nagyon hatékony, köszönhetően a különösen magas infravörös és erős látható fény szűrésének. 5 év gyári garancia buborékosodás, leválás, törés, delaminálódás és ragasztóhiba ellen.


Technikai adatok IR 50 IR 70
Szerkezet IR bevonat
Szín Neutrális
Vastagság 50 mikron
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
54% 75%
UV-szűrés min. 99%
IR visszatartás 79% 60%
Garancia 5 év
Autófóliázási árak autótípusokra bontva

Autó-szolárfólia árlista
A táblázatban nem szereplő autók a hozzájuk legközelebb álló típusok 
árán kerülnek fóliázásra! 
Az itt fentüntetett árak az "A" oszloptól hátrafelé történő fóliázást tartalmazzák.
Első szélvédő napvédő csíkja: nettó 3.000 Ft

Márka Típus Shark HP Shark IR
Nettó Bruttó Nettó Bruttó
Alfa 145 28500 35625 35625 44531
146 28500 35625 35625 44531
147 28500 35625 35625 44531
155 28500 35625 35625 44531
166 31350 39188 39188 48984
Coupe 28500 35625 35625 44531
Audi A2 28500 35625 35625 44531
A3 29450 36813 36813 46016

A4

31350 39188 39188 48984
A4 kombi 33250 41563 41563 51953
A5 32300 40375 40375 50469
A6 32300 40375 40375 50469
A6 kombi 34200 42750 42750 53438
A8 33250 41563 41563 51953
Q5 35150 43938 43938 54922
Q7 35150 43938 43938 54922
S3 29450 36813 36813 46016
S4 31350 39188 39188 48984
S4 kombi 33250 41563 41563 51953
S6 32300 40375 40375 50469
S6 kombi 34200 42750 42750 53438
S8 33250 41563 41563 51953
TT 28500 35625 35625 44531
BMW 1 28500 35625 35625 44531
3 30400

38000

38000 47500
3 kombi 33250 41563 41563 51953
5 31350 39188 39188 48984
5 kombi 34200 42750 42750 53438
6 31350 39188 39188 48984
7 33250 41563 41563 51953
8 35150 43938 43938 54922
X1 31350 39188 39188 48984
X3 31350 39188 39188 48984
X5 35150 43938 43938 54922
X6 35150 43938 43938 54922
Z3 29450 36813 36813 46016
Z4 29450 36813 36813 46016
Z8 29450 36813 36813 46016
Chevrolet Aveo 28500 35625 35625 44531
Captiva 31350 39188 39188 48984
Cruze 31350 39188 39188 48984
Epica 31350 39188 39188 48984
Lacetti 30400 38000 38000 47500
Orlando 33250 41563 41563 51953
Spark 27550 34438 34438 43047
Citroen AX 27550 34438 34438 43047
C2 28500 35625 35625 44531
C3 30400 38000 38000 47500
C4 31350 39188 39188 48984
C5 33250 41563 41563 51953
C8 36100 45125 45125 56406
CX 29450 36813 36813 46016
CX kombi 33250 41563 41563 51953
Picasso 36100 45125 45125 56406
Saxo 28500 35625 35625 44531
Xantia 29450 36813 36813 46016
Xsara 30400 38000 38000 47500
Xsara kombi 33250 41563 41563 51953
Dacia Duster 31350 39188 39188 48984
Logan 30400 38000 38000 47500
Logan MCV 33250 41563 41563 51953
Sandero 28500 35625 35625 44531
Daewoo Kalos 28500 35625 35625 44531
Lacetti 30400 38000 38000 47500
Lacetti kombi 33250 41563 41563 51953
Matiz 27550 34438 34438 43047
Nubira 30400 38000 38000 47500
Nubira kombi 33250 41563 41563 51953
Tacuma 33250 41563 41563 51953
Fiat 500 28500 35625 35625 44531
Bravo 29450 36813 36813 46016
Brava 30400 38000 38000 47500
Cinquecento 27550 34438 34438 43047
Multipla 33250 41563 41563 51953
Panda 27550 34438 34438 43047
Punto 28500 35625 35625 44531
Punto Grande 30400 38000 38000 47500
Stilo 30400 38000 38000 47500
Tipo 27550 34438 34438 43047
Uno 27550 34438 34438 43047
Ford C-max 35150 43938 43938 54922
Fiesta 28500 35625 35625 44531
Focus 30400 38000 38000 47500
Focus kombi 33250 41563 41563 51953
Galaxy 36100 45125 45125 56406
Ka 27550 34438 34438 43047
Mondeo 30400 38000 38000 47500
Mondeo kombi 34200 42750 42750 53438
Mustang 30400 38000 38000 47500
Puma 28500 35625 35625 44531
S-max 36100 45125 45125 56406
Honda Accord 30400 38000 38000 47500
Accord kombi 34200 42750 42750 53438
Civic 29450 36813 36813 46016
CR-V 31350 39188 39188 48984
FR-V 33250 41563 41563 51953
HR-V 33250 41563 41563 51953
Jazz 28500 35625 35625 44531
Legend 30400 38000 38000 47500
Prelude 30400 38000 38000 47500
Hyundai Accent 28500 35625 35625 44531
Atos 28500 35625 35625 44531
Getz 28500 35625 35625 44531
i10 28500 35625 35625 44531
i20 28500 35625 35625 44531
i30 30400 38000 38000 47500
i30 kombi 33250 41563 41563 51953
ix35 31350 39188 39188 48984
ix55 31350 39188 39188 48984
Pony 28500 35625 35625 44531
Santa Fe 35150 43938 43938 54923
Kia Carnival 36100 45125 45125 56406
cee'd 30400 38000 38000 47500
cee' kombi 33250 41563 41563 51953
Picanto 27550 34438 34438 43047
pro cee'd 28500 35625 35625 44531
Rio 28500 35625 35625 44531
Sephia 29450 36813 36813 46016
Shuma 30400 38000 38000 47500
Sorrento 35150 43938 43938 54923
Soul 29450 36813 36813 46016
Sportage 31350 39188 39188 48984
Venga 30400 38000 38000 47500
Lancia Lybra 29450 36813 36813 46016
Lybra kombi 33250 41563 41563 41563
Prizma 29450 36813 36813 46016
Y 28500 35625 35625 44531
Lexus CT 30400 38000 38000 47500
IS 30400 38000 38000 47500
GS 31350 39188 39188 48984
LS 31350 39188 39188 47500
RX 35150 43938 43938 54923
Mazda 2 30400 38000 38000 47500
3 28500 35625 35625 44531
5 36100 45125 45125 56406
6 31350 38188 39188 48984
6 kombi 34200 42750 42750 53438
CX7 35150 43938 43938 54923
MX3 29450 36813 36813 46016
MX6 30400 38000 38000 47500
Premacy 31350 39188 39188 48984
Xedos 6 30400 38000 38000 47500
Xedos 9 31350 39188 39188 48984
Mercedes 140 30400 38000 38000 47500
190 31350 39188 39188 48984
A 29450 36813 36813 46016
B 31350 39188 39188 48984
C 31350 39188 39188 48984
CL 33250 41563 41563 51953
CLC 30400 38000 38000 47500
CLS 33250 41563 41563 51953
E 33250 41563 41563 51953
E kombi 38000 47500 47500 59375
G 35150 43938 43938 54922
GL 35150 43938 43938 54922
GLK 31350 39188 39188 48984
M 35150 43938 43938 54922
R 33250 41563 41563 51953
S 35150 43938 43938 54922
SL 33250 41563 41563 51953
Mini Mini 28500 35625 35625 44531
Mitsubishi Carisma 30400 38000 38000 47500
Colt 28500 35625 35625 44531
Galant 30400 38000 38000 47500
Lancer 30400 38000 38000 47500
Lancer kombi 34200 42750 42750 53438
Pajero 35150 43938 43938 54922
Nissan Almera 29450 36813 36813 46016
Almera kombi 33250 41563 41563 51953
Juke 30400 38000 38000 47500
Micra 28500 35625 35625 44531
Murano 35150 43938 43938 54922
Note 33250 41563 41563 51953
Patrol 35150 43938 43938 54922
Pathfinder 35150 43938 43938 54922
Primera 30400 38000 38000 47500
Primera kombi 34200 42750 42750 53438
Navarra 31350 39188 39188 48984
Quashqai 34200 42750 42750 53438
Quashqai+2 35150 43938 43938 54922
X-Trail 33250 41563 41563 51953
Opel Agila 29450 36813 36813 46016
Antara 31350 38000 38000 47500
Astra F 29450 36813 36813 46016
Astra G 31350 39188 39188 48984
Astra H 30400 38000 38000 47500
Astra kombi 33250 41563 41563 51953
Corsa 28500 35625 35625 44531
Insignia
Insignia kombi
Meriva 30400 38000 38000 47500
Omega 31350 39188 39188 48984
Omega kombi 34200 42750 42750 53438
Signum 31350 39188 39188 48984
Tigra 27550 34438 34438 43047
Vectra 30400 38000 38000 47500
Vectra kombi 33250 41563 41563 51953
Zafira 35150 43938 43938 54922
Peugeot 1007 27550 34438 34438 43047
205 29450 36813 36813 46016
206 29450 36813 36813 46016
207 29450 36813 36813 46016
306 30400 38000 38000 47500
306 kombi 33250 41563 41563 51953
307 31350 39188 39188 48984
307 sw 34200 42750 42750 53438
406 30400 38000 38000 47500
406 kombi 34200 42750 42750 53438
407 30400 38000 38000 47500
407 kombi 34200 42750 42750 53438
607 33250 41563 41563 51953
Renault Clio 28500 35625 35625 44531
Espace 36100 45125 45125 56406
Fluence
Kango 30400 38000 38000 47500
Koleos
Laguna 31350 39188 39188 48984
Laguna kombi 34200 42750 42750 53438
Latitude
Megane 29450 36813 36813 46016
Megane kombi 33250 41563 41563 51953
Modus
Scenic
Thalia 28500 35625 35625 44531
Twingo 27550 34438 34438 43047
Rover 200 28500 35625 35625 44531
400 30400 38000 38000 47500
400 kombi 33250 41563 41563 51953
45 28500 35625 35625 44531
600 31350 39188 39188 48984
75 31350 39188 39188 48984
75 kombi 34200 42750 42750 53438
Mini 28500 35625 35625 44531
Saab 9 3 29450 36813 36813 46016
9 3 kombi
9 3 X
9 5 30400 38000 38000 47500
9 5 kombi
Seat Alhambra
Altea 28500 35625 35625 44531
Altea XL
Cordoba 30400 38000 38000 47500
Exeo
Exeo St
Ibiza 29450 36813 36813 46016
Ibiza SC
Ibiza ST
Leon 30400 38000 38000 47500
Tolado 31350 39188 39188 48984
Skoda Fabia 28500 35625 35625 44531
Fabia kombi 33250 41563 41563 51953
Octavia 30400 38000 38000 47500
Octavia kombi 34200 42750 42750 53438
Roomster
Superb 31350 39188 39188 48984
Superb kombi
Yeti
Subaru Forester
Impreza 30400 38000 38000 47500
Impreza kombi 34200 42750 42750 53438
Legacy 31350 39188 39188 48984
Outback
Suzuki Alto 27550 34438 34438 43047
Grand Vitara 33250 41563 41563 51953
Ignis 29450 36813 36813 46016
Jimny
Kizashi
Liana 30400 38000 38000 47500
Splash
Swift 3 a.
Swift 4 a.
Swift 5 a.
Swift 3 a. ÚJ
Swift 5 a. ÚJ 28500 35625 35625 44531
SX
SX sedan
Vitara 28500 35625 35625 44531
Wagon R+ 30400 38000 38000 47500
Toyota Auris
Auris HSD
Aygo
Avensis 28500 35625 35625 44531
Avensis kombi 31350 39188 39188 48984
Celica 29450 36813 36813 46016
Corolla 29450 36813 36813 46016
Corolla kombi 33250 41563 41563 51953
Iq
Land Cruiser 35150 43938 43938 54922
Prius
RAV4 31350 39188 39188 48984
Yaris 28500 35625 35625 44531
Verso 35150 43938 43938 54922
Volvo C30
C70 28500 35625 35625 44531
S40 31350 39188 39188 48984
S60 33250 41563 41563 51953
S80 33250 41563 41563 51953
V40 33250 41563 41563 51953
V50 33250 41563 41563 51953
V60 34200 42750 42750 53438
V70 34200 42750 42750 53438
XC60 33250 41563 41563 51953
XC70 34200 42750 42750 53438
XC90 36100 45125 45125 56406
Volkswagen Beetle 29450 36813 36813 46016
Bora 30400 38000 38000 47500
Bora kombi 33250 41563 41563 51953
Golf II 28500 35625 35625 44531
Golf III 29450 36813 36813 46016
Golf IV 29450 36813 36813 46016
Golf IV kombi 33250 41563 41563 51953
Golf V 30400 38000 38000 47500
Golf V kombi 33250 41563 41563 51983
Golf VI 30400 38000 38000 47500
Golf VI kombi 33250 41563 41563 51983
Golf Plus 33250 41563 41563 51983
Jetta 30400 38000 38000 47500
Passat 31350 39188 39188 48984
Passat CC 34200 42750 42750 53438
Passat kombi 34200 42750 42750 53438
Phaeton
Polo 28500 35625 35625 44531
Polo kombi 33250 41563 41563 51953
Scirocco
Sharan 36100 45125 45125 56406
Tiguan
Touran 34200 42750 42750 53438
Touareg 36100 45125 45125 56406
Vento 30400 38000 38000 47500


Épület biztonsági fóliázás

SkyFol Security sorozat

Az amerikai SkyFol biztonsági fóliák megvédenek a szilánkos törés jelentette veszélyektől. Balesetek, viharok, vagy egyéb tényezők üvegtöréshez vezethetnek, mely esetekben a sérülések legveszélyesebb forrásai az üvegszilánkok. Az amerikai SkyFol betörésvédelmi fóliák erősen ellenálló réteget alkotnak, így védve a betörésektől, vandalizmustól, terrorista támadásoktól és természeti katasztrófáktól. A kombinált hővédő - biztonsági fóliák a biztonsági jellegük mellett azonos teljesítménnyel bírnak, mint ThermoProtect hővédő társaik.

SkyFol Security biztonsági ablakfóliaSkyFol Security biztonsági ablakfóliaSkyFol Security biztonsági ablakfólia

 

Biztonság
A SkyFol biztonsági fóliák megakadályozzák az üveg szilánkokra hullását. A szilánkokra tört üveg természeti katasztrófa bekövetkeztekor, vandalizmus vagy bármilyen erőszakos tett elkövetésekor súlyos károkat okozhat.  A veszélyeztetett helyeken, mint pl. iskolákban, közterületeken és gyárakban a SkyFol biztonsági fóliák alkalmazása fontos és a törvény által előírt.

Betörésvédelem
A SkyFol betörésvédelmi fóliák hasonlítanak a biztonsági fóliákhoz, de ezek alapjában véve erősebbek és vastagabbak.  A betörésvédelmi fólia alkalmazása általános az igen nagy biztonsági kockázat vagy betörés elleni védelem esetén. A 175 vagy 300 mikron vastag betörésvédelmi fólia szinte lehetetlenné teszi az üvegen keresztüli behatolást.

 

SkyFol Security biztonsági ablakfóliaSkyFol Security biztonsági ablakfóliaSkyFol Security biztonsági ablakfólia

 

UV-védelem
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, óvják a belteret a fakulástól.

Kombinált hő- és mechanikai védelem
Különleges fémezett rétegeiknek köszönhetően a kombinált SSI, SNEU és SNSN biztonsági fóliák egyszerre nyújtanak erős szilánkvédelmet és kimagasló hővédelmet.

Graffiti védelem
A SkyFol Anti-Graffiti fóliái kimagasló védelmet nyújtanak az üveget ért fetékes vagy savas támadások ellen. Az Anti-Graffiti fólia egyszerűen cserélhető, így nem kell az üveget cserélni, ezzel jelentős költségeket és kellemetlenségeket megtakarítva.

MABISZ és nemzetközi minősítések
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliák gyártói valamennyi nemzetközi minősítéssel rendelkeznek. A SkyFol valamennyi biztonságvédelmi terméke MABISZ minősített.

Vezető amerikai gyártók
A SkyFol biztonságvédelmi termékei vezető amerikai gyártók termékei, melyek vastag ragasztóréteggel rendelkeznek.

Biztos garancia
Valamennyi garanciavállalás gyártói háttérrel rendelkezik, mely más termékek esetében általában nem mondható el. Több, mint 30 éves jelenlétünk az üvegfóliák piacán biztos alap valamennyi partnerünk és megrendelőnk számára.

Kifogástalan telepítés
A veszélyhelyzet megfelelő felmérése és annak teljeskörű elhárítására tett ajánlat  megfelelő gyakorlatot és üzleti szemléletet igényel.

Skyfol Security S

Amerikai minőség
A biztonsági fóliák esetében kiemelten fontos a ragasztó vastagsága. A SkyFol Security biztonsági fóliák a világ vezető, amerikai gyártóinak termékei, megfelelő vastagságú ragasztóréteggel (19-25 mikron) az Ön védelme érdekében.

MABISZ minősítés
A SkyFol biztonsági fóliák MABISZ minősítettek, elektronikai védelem mellett helyettesítik a fémrácsot. Az S7-es biztonsági fólia EN356 P1A, az S12-es biztonsági fólia EN356 P2A fokozatú dobásállósággal rendelkezik. Valamennyi telepítésről partnereink megrendelői sorszámozott formanyomtatvány Tanúsítványt vehetnek kézbe, melyen a SkyFol biztonsági fóliák MABISZ engedély száma is szerepel.

Kristálytiszta megjelenés
A SkyFol biztonsági fóliák kristálytiszta poliészter, karcálló bevonat és ragasztóanyag felhasználásával készülnek, ezzel biztosítva a láthatatlan védelmet.

UV-védelem
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, és óvják a belteret a fakulástól.


Technikai adatok S2 S4 S7 S12
Szerkezet egyrétegű
Szín víztiszta
Vastagság 50 mic. 100 mic. 175 mic. 300 mic.
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
88% 87% 87% 84%
UV-szűrés min. 99%
Szakítószilárdság 60 Lb/inch 112 Lb/inch 170 Lb/inch 295 Lb/inch
Garancia 10 év


SkyFol Security SSI


Amerikai minőség
A biztonsági fóliák esetében kiemelten fontos a ragasztó vastagsága. A SkyFol Security biztonsági fóliák a világ vezető, amerikai gyártóinak termékei, megfelelő vastagságú ragasztóréteggel (19-25 mikron) az Ön védelme érdekében.

MABISZ minősítés
A SkyFol biztonsági fóliák MABISZ minősítettek, elektronikai védelem mellett helyettesítik a fémrácsot.

Biztonság és hővédelem kombinálva
A Security SSI biztonsági fólia alumínium fémezésű rétegének köszönhetően hatékony energiavédelemre képes a látható fény és az infravörös sugárzás erőteljes szűrése révén.

UV-védelem
A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, és óvják a belteret a fakulástól.

Kifogástalan telepítés
A veszélyhelyzet megfelelő felmérése és annak teljeskörű elhárítására tett ajánlat  megfelelő gyakorlatot és üzleti szemléletet igényel.

Amennyiben az üveg mögötti égető érzést szeretnénk csökkenteni, akkor válasszunk minél magasabb IR visszatartás és minél alacsonyabb Napenergia elnyelés értéket.

Amennyiben a helységbe jutó összes energiamennyiséget kívánjuk csökkenteni, úgy válasszunk minél alacsonyabb SHGC értéket, minél alacsonyabb Napenergia elnyelés érték mellett.

Amennyiben úgy szeretnénk a lehető legerősebb hővédelmet, hogy a fényáteresztést minél kevésbé csökkentsük, akkor a Fényhatékonyság legyen minél magasabb értékű.


Technikai adatok SSI 20
Szerkezet Többrétegű
Szín Ezüst
Vastagság 125 mic.
Karcálló réteg Dupla
Látható
fényáteresztés
84%
UV-szűrés min. 99%
Szakítószilárdság 122 Lb/inch
Garancia 10 év

 

 

   

Hírlevél

* E-mail:
* Keresztnév:


Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
<<< regisztrálás

elfelejtette a jelszavát?